Un cap de setmana de per llepar-te els dits

Vine a degustar les propostes gastronòmiques que oferiran els pescador de Palamós al llarg de tot el cap de setamana! Gaudiràs de la degustació de productes del mar desembarcats a la llotja de Palamós i elaborats de manera tradicional pels mateixos pescadors de la Confraria de Palamós.

A més a més, viu l'exhibició de cuina marinera a càrrec de pescadors de Palamós:

  • Joan Salvador "Ninet"
  • Salvador Fortuny, de Peixos Dori
  • Félix Pastor
  • Joan Gisbert
Elaboraran plats i receptes de cuina tradicional de bord a base de peix blau desembarcat al port de Palamós. La presentació i explicació anirà a càrrec de Toni Izquierdo del restaurant Mas dels Arcs i Quim Casellas de l'Hotel Casamar de Llafranc
Dissabte a les 18 h

Telèfon
972 600 424
On som
Museu de la Pesca
Edifici del Tinglado. Port de Palamós
17230 Palamós