Palamós Terra de Mar 2024

Una edició dedicada a la vela esportiva

 

L’edició 2024 del festival marítim Palamós Terra de Mar vol celebrar la històrica relació de Palamós amb els esports nàutics a vela, tot vinculant-se a l’esdeveniment de competició més important a escala mundial: Louis Vuitton 37ª America’s Cup, que enguany se celebra en les aigües properes de Barcelona entre els mesos d'agost a octubre.

TdM24 vela esportiva

Els dies 18 i 19 de maig, el festival palamosí serà una festa per commemorar aquest gran event, fent evident la implicació de Palamós amb el mar, amb els esports nàutics, i amb tot el teixit social, econòmic i associatiu que manté viva la passió formativa i competitiva de la vela en el municipi. A més, serà una magnífica oportunitat per apropar la Copa Amèrica als assistents, compartint la seva filosofia, la seva història i les particularitats que l'han convertit en un dels esdeveniments esportius més seguits a escala global.

La 17a edició del Palamós Terra de Mar vol estar al nivell del significat de la celebració de la Copa Amèrica de vela pel país, pels apassionats pel mar i pels esports nàutics en general.

I tot això, sense oblidar el motiu que mou a organitzar el festival des de la seva creació el 2004: la divulgació, la recerca i la difusió del patrimoni marítim en les seves diverses manifestacions: les embarcacions tradicionals, la cuina marinera, els oficis d'ara i de sempre, les habilitats i les competències de la gent de mar, rel patrimoni natural del litoral, el port en la seva extensió i dinamisme... Gràcies al teixit associatiu i empresarial de territori que sempre dona suport al Palamós Terra de Mar com a motor de desenvolupament local.

 I segueix tot el festiva, sense perdre't res, a les xarxes socials a #terrademar2024

tm2024 gent